De enige reis zonder de 1,5 meter afstand

Nederlanders zijn reislustig en je komt ze overal tegen, tenminste tot de corona crisis. Waarom reizen mensen eigenlijk? Vooral om meer uit het leven willen te halen en nieuwe ervaringen op te doen. Daarom reizen de mensen van de…
Nederlanders zijn reislustig en je komt ze overal tegen, tenminste tot de corona crisis. Waarom reizen mensen eigenlijk?
Vooral om meer uit het leven willen te halen en nieuwe ervaringen op te doen. Daarom reizen de mensen van de lage landen zo ongelofelijk veel.
 
Er is slechts 1 reis waarvan zelfs de deskundigen van het RIVM het eens zijn dat je niet de 1,5 meter hoeft aan te houden. Dat is de reis naar binnen. Het is de wereldreis waar ik me de afgelopen 25 jaar mee bezig heb gehouden.
 
Wil je mijn reisverslagen lezen? Ik heb ze beschreven in mijn boeken. www.spiritueelboek.nl
De waardering van www.spiritueelboek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 7081 reviews.
0