In elk mens zit Italiaans temperament

Italianen staan vol passie in het leven. Niet alleen in de liefde, maar ook als hen iets niet aanstaat, laten ze dat op een niet mis te verstane wijze weten. De Nederlandse en Duitse volksaard is veel meer ingetogen,…

Italianen staan vol passie in het leven. Niet alleen in de liefde, maar ook als hen iets niet aanstaat, laten ze dat op een niet mis te verstane wijze weten. De Nederlandse en Duitse volksaard is veel meer ingetogen, maar dat betekent nog niet dat we niets van de Italianen kunnen leren.

Veel mensen hebben de neiging om datgene wat hen dwarszit voor zichzelf te houden. We vermijden onderwerpen, die voor onenigheid kunnen zorgen en slikken de boosheid in. Maar als we alles wat ons dwarszit opkroppen, raken we geïsoleerd van de omgeving en gaat het van binnen vreten. Niet doen dus!

Deel je gevoelens zoveel mogelijk met anderen. Het zorgt voor steun en je bent de gevoelens kwijt, zodat ze niet aan je kunnen vreten. Af en toe je emoties laten gaan, is gezond voor je. Lekker je boosheid en frustraties wegschreeuwen, lucht op, maar ook je blijheid mag je tonen. Vandaar dat wij je onderstaande boekentips graag geven.

Boekentips:
De race van mijn leven, La Dolce Vita
https://www.spiritueelboek.nl/product/de-race-van-mijn-leven/

Haar verlangen, Ruby Séva
https://www.spiritueelboek.nl/product/haar-verlangen/

De waardering van www.spiritueelboek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 5584 reviews.