Hans-Peter-Roel

Hans Peter Roel

Hans Peter Roel (1964) weet wat leven onder hoogspanning is. Hij ziet hoe we in onze hoogontwikkelde samenleving moeder aarde langzaam uitputten. Juist dat gegeven maakte dat hij dit boek heeft geschreven om mensen inzicht te kunnen geven in de vierde dimensie. Het veranderen van ons collectief bewustzijn is de brug naar een betere wereld.

Schermafbeelding-2020-06-05-om-15.41.21

Himalaya, de reis naar binnen

Waarom? In 1995 schreef ik het boek 'Ki, de kracht van binnenuit'. In de afgelopen 25 jaar heb ik Ki geperfectioneerd, duizenden mensen getraind en ben ik doorgedrongen tot de essentie van ons bestaan. Al die kennis en ervaring heb ik verwerkt in het boek 'Himalaya' dat op 19 juni verschijnt. Het is een op waarheid gebaseerd en bijzonder levensverhaal van een van de deelnemers van de Ki-workshop.

Reis mee naar de Himalaya in een op waarheid gebaseerd en bijzonder levensverhaal. Voor Angie lijkt haar leven op jonge leeftijd al over te zijn als ze haar vader op tragische wijze verliest. Pas na het lezen van een boek met lang vergeten kennis en wijsheden komt de ommekeer in haar leven en besluit ze op reis te gaan. In de Himalaya ligt het mysterieuze Kopan-klooster.

9789079677238-375-0-1

De vierde dimensie, toeval bestaat niet

Alles wat ons overkomt, heeft als doel om ons te laten groeien naar een hoger bewustzijn. Dit is een andere term voor 'helder zien' en 'helder weten’. Het groeien naar de vierde dimensie begint bij bewustwording en het geloof dat deze dimensie bestaat en dat het een nieuw wereld van bewustzijn opent. Toeval bestaat niet! Alleen al het lezen over de vierde dimensie zorgt ervoor dat je bewustwording wordt verruimd.

9789079677726-375-0-10

Yin-Yang Lifestyle

Terug naar onze natuur is precies wat we gaan doen met de yin-yanglifestyle. Binnen een paar weken ben je in je natuurlijke balans en zul je gezonder, energieker en krachtiger zijn! Bij dit leerzame boek ontvang je ook een gratis yin-yang profiel zodat jij sterker wordt.

9789079677535-375-0-6

Boeddha's kookboek

Fantastische recepten met Ki Food Met Ki Food wordt pure en zuivere voeding bedoeld die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd met als doel om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen. In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het verschil maken tussen een gezond en energiek leven en een leven met gezondheidsklachten. 100% vegetarisch

Schermafbeelding 2020-07-02 om 14.36.49

Ki, Kracht van binnenuit

Niemand in de hele wereld had zijn strijd in de gaten, behalve Hans Peter zelf, Een goudhaantje, zo zagen mensen hem. Na het afronden van mijn opleiding op Nyenrode was hij razendsnel de carrièreladder opgeklommen. Een grote verantwoordelijkheid, een snelle leasebak en een prachtige jarendertigvilla in het Gooi waren de zichtbare resultaten van het gedroomde succes. Maar vanbinnen was Hans Peter leeg en al opgebrand voor zijn vijfendertigste jaar. Net als velen was hij in ‘het systeem’ vast komen te zitten. Hans Peter was meegegaan in het leven dat de commercie en media hem hadden voorgespiegeld als de weg naar geluk. Zijn ziel had hij destijds verkocht voor geld, aanzien, succes en de stress. Deze wijze van in het leven staan had een hoge prijs: eenzaamheid, gebrek aan energie en kracht en zichzelf had hij verloren in de hang naar nog meer succes, geld en status.In deze duistere periode kwam Ki in zijn leven. Het was alsof de golven, die hoog waren opgezweept door een storm, tot stilstand kwamen en het helder werd in zijn geest, zoals je in stilstaand kristalhelder water naar de bodem kunt kijken. Het werd stil in hem en hij vond zichzelf terug. Ki betekende een nieuwe fase in zijn leven en gaf Hans Peter hernieuwde energie, kracht en inzicht in zichzelf.

Schermafbeelding 2020-07-02 om 14.53.43

Op zoek naar de hemel

Het boek ‘Op zoek naar de hemel werd geschreven in totale stilte in de schrijvershut achterin een magische tuin. Het boek is gebaseerd op de reizen naar India en de camino naar Santiago de Compostela. Het op zoek gaan naar geluk is van alle tijden. Je verwacht de sleutel naar de hemel bijvoorbeeld te vinden bij een goeroe in een Ashram in India of tijdens een pelgrimage naar Santiago de Compostela.

Niets is minder waar. De sleutel naar het geluk blijkt te vinden te zijn op een plaats die niemand verwacht: de hel op aarde. Dit boek werd Hans Peter op een indringende wijze ingefluisterd. Ga mee op reis naar de sleutel van geluk!


Schermafbeelding 2020-07-02 om 14.58.32

Eeuwige wereld

Nadat Hans Peter het boek De Vierde Dimensie in het jaar 2006 had afgerond, maakte hij in 2009 een bijzondere reis naar Schotland. Daar kwam hij in contact met de oude Keltische traditie en kreeg hij inspiratie voor een nieuw boek dat de titel kreeg: De eeuwige wereld. Dit boek is geschreven op een spirituele plek aan Loch Lomond, een 190 meter diep meer, dat gelegen is in de Schotse Hooglanden.
Het schrijven aan dit boek wisselde Hans Peter af met wandelingen door het fenomenale landschap. De uitzichten waren letterlijk en figuurlijk adembenemend en de ervaring met de pure natuur was onvoorstelbaar krachtig, ongelooflijk en bracht hem terug bij zijn diepste kern.

Schermafbeelding 2020-07-02 om 15.02.37

Tijdloze liefde

Het boek ’Tijdloze Liefde’ schreef Hans Peter om mensen kennis te laten maken met de meest fantastische vorm van liefde die er bestaat, zielsliefde. We kennen allemaal liefde uit het dagelijks leven. Soms is deze passioneel en opbouwend, veel vaker uitgeblust en sleets. Dan is de liefde aangetast door de tijd en verworden tot een sleur. Er bestaat een ultieme vorm van liefde. Deze liefde is magisch en blijft in de tijd betoverend. Deze bijzondere liefdesrelaties tussen mensen zijn tijdloos en gaan zelfs over de grens van de dood heen. Dan hebben we te maken met een zielsliefde, waarin de factor tijd niet bestaat. 

0