Links overslaan

Veelgestelde vragen

Omdat we weten hoe moeilijk het is om de maat te krijgen.

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op.

De webshopverkopen worden uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van N.E.X.T. company BV, Baarn, De verpakking en verzending worden uitgevoerd door het Centraal Boekhuis te Culemborg.
De meeste boeken zijn op voorraad en direct leverbaar. De levertijd staat altijd bij het boek. Is een boek tijdelijk niet leverbaar, dan wordt dit vermeld.
Let op: wij leveren niet alle in Nederland verkrijgbare boeken, maar alleen boeken die binnen onze productlijn passen. Mocht je een boek of product niet kunnen vinden, dan helpen wij je graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.
Ja, de prijzen op de site zijn inclusief btw: 9% voor reguliere boeken en luisterboeken en 21% voor eBooks.
Als het boek inclusief verpakking door de brievenbus past, dan wordt het inderdaad als brievenbusstuk verzonden en niet als pakket. Wij gebruiken hiervoor de richtlijnen van PostNL.
Bij alle boeken staat een indicatieve levertijd weergegeven, geldend voor Nederland. Voor Vlaanderen geldt dat je hier 1 tot 5 werkdagen aan moet toevoegen, gezien de tragere verwerking door de Belgische post.

Mocht de levertijd onverhoopt langer zijn dan verwacht, dan kun je een bestelling bij ons annuleren. Stuur hiervoor een e-mail naar onze klantenservice [email protected] . Als het boek al is ingepakt en wordt verzonden, dan kun je het na ontvangst retour zenden.

De waardering van www.spiritueelboek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 9670 reviews.