De maandelijkse Ki box

Laat je elke maand verassen!

In de maandelijkse Ki box krijg je elke maand op de 20ste een pakket ter waarde van 90 euro voor maar 39,95 euro. Elk pakket zit vol met inspirerende spirituele producten om jou meer kracht te geven.

Over de Ki Box

In de maandelijkse Ki box krijg je elke maand op de 20ste een pakket ter waarde van 90 euro voor maar 39,95 euro. Elk pakket zit vol met inspirerende spirituele producten om jou meer kracht te geven.

Elke maand stelt Hans Peter Roel een pakket van de maand voor jou samen.

Als je een abonnement afsluit krijg je direct het introductie pakket thuis gestuurd. Dit pakket heeft een waarde van 90 euro. En op de 20ste van de eerstvolgende maand ontvang je je eerste spirituele maanpakket.

Hoe gaat dat in z’n werk? Bij bestelling van het introductiepakket in bijvoorbeeld januari. Gaat u meedoen met de maandelijkse box die uit komt in februari. Deze zijn exclusief voor de mensen met een abonnement. 

Probeer de Ki Box

Nu voor slechts 39,95 ontvang elke 20ste van de maand een spiritueel pakket. En direct bij bestelling het introductie pakket zoals hier boven beschreven. Het is elke maand opzegbaar.

Het is maandelijks opzegbaar. We hebben dan weliswaar 1 maand opzeg termijn omdat het aantal abonnementhouders aan het eind van de maand geteld worden en dan word daar rekening mee gehouden op hoeveel pakketen er op de 20e verzonden zullen worden. Dus meld je bijvoorbeeld op 10 mei af dan doe je in mei nog mee met het pakket maar vanaf juni niet meer. 

Hoe werkt het maandelijkse pakket?

Op het moment van het bestellen van het maandelijkse pakket ontvang je de volgende dag al het introductiepakket (zie boven op deze pagina).

Daarna zul je op elke 20ste van de maand het maandelijkse spirituele verrassingspakket ontvangen.
Voorbeeld: word lid op 26 juli 2021. Dan zul je de volgende dag het introductie pakket ontvangen. Het eerste maandpakket samengesteld door spiritueelboek komt dan op 20 augustus. De afschrijving van het augustus en de maanden erop zal dan zijn op of enkele dagen na 26 augustus.

Het maandelijkse pakket is verder helemaal vrijblijvend het is namelijk maandelijks opzegbaar. Komt het momenteel niet meer uit dan meld u zich af bij ons per email. Dat verwerken we dan en de eerst volgende maand bent u dan ook geen lid meer.

Voorbeeld: Afmelden op 23 augustus. Dan vanaf 1 september ook geen afschrijving meer van het maandelijkse bedrag.

Wat zit er in het introductie pakket?

Tijdelijke aanbieding voor het pakket nu voor slechts 39,95 euro per maand

Voorbeelden van het maandelijkse pakket

De waardering van www.spiritueelboek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 7013 reviews.
0