In de maandelijkse Ki box krijg je elke maand op de 20ste een pakket ter waarde van 90 euro voor maar 39,95 euro. Elk pakket zit vol met inspirerende spirituele producten om jou meer kracht te geven.

Elke maand stelt Hans Peter Roel een pakket van de maand voor jou samen.

Als je een abonnement afsluit krijg je direct het introductie pakket thuis gestuurd. Dit pakket heeft een waarde van 90 euro. En op de 20ste van de eerstvolgende maand ontvang je je eerste spirituele maanpakket.

Hoe gaat dat in z’n werk? Bij bestelling van het introductiepakket in bijvoorbeeld januari. Gaat u meedoen met de maandelijkse box die uit komt in februari. Deze zijn exclusief voor de mensen met een abonnement. 

In de introductie box zit:

-Ki fair trade shopper bag 

-Yin yang hanger

-Ki wierook

-Boek Ki wijsheid

-Levensboom sleutelhanger

-Boeddha beeld

-Yin-yang windorgel

-Boeddha wierookbrander

-Rozenkwarts armband

Wat zit er in het introductie pakket?

-Speciale Tibetaanse wierook die gemaakt is voor Ki. Deze wierook is gemaakt door monniken op basis van eeuwenoud recept. 

-Het ki wijsheid boek een spreuken boek met 108 prachtige spreuken die jou sterker maken in je leven.

-Boeddha beeld uit tibet. Dit boeddha beeld komt rechtstreeks uit tibet en heeft een krachtige werking. 

-Ying-yang hanger, deze hanger heeft speciale feng shui krachten. Hang deze aan op een prominente plek en je voelt de krachten.

-De levensbloem sleutelhanger is voor je levenskracht. Hang deze aan  je sleutelbos.

-De rozenkwarts armband. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.

-De ying-yang windorgel dien je op te hangen in je tuin of balkon en zal zodra er wind is een prachtig geluid geven.

-Een XL boeddha wierook brander uit India. Deze brander geeft je wierook extra energie.

Tijdelijke aanbieding voor het pakket nu voor slechts 39,95 euro per maand

Nu voor slechts 39,95 ontvang elke 20ste van de maand een spiritueel pakket. En direct bij bestelling het introductie pakket zoals hier boven beschreven. Het is elke maand opzegbaar.

Het is maandelijks opzegbaar. We hebben dan weliswaar 1 maand opzeg termijn omdat het aantal abonnementhouders aan het eind van de maand geteld worden en dan word daar rekening mee gehouden op hoeveel pakketen er op de 20e verzonden zullen worden. Dus meld je bijvoorbeeld op 10 mei af dan doe je in mei nog mee met het pakket maar vanaf juni niet meer. 


Voorbeelden van het maandelijkse pakket

Hoe werkt het maandelijkse pakket?

Op het moment van het bestellen van het maandelijkse pakket ontvang je de volgende dag al het introductiepakket (zie boven op deze pagina).

Daarna zul je op elke 20ste van de maand het maandelijkse spirituele verrassingspakket ontvangen.
Voorbeeld: word lid op 26 juli 2021. Dan zul je de volgende dag het introductie pakket ontvangen. Het eerste maandpakket samengesteld door spiritueelboek komt dan op 20 augustus. De afschrijving van het augustus en de maanden erop zal dan zijn op of enkele dagen na 26 augustus.

Het maandelijkse pakket is verder helemaal vrijblijvend het is namelijk maandelijks opzegbaar. Komt het momenteel niet meer uit dan meld u zich af bij ons per email. Dat verwerken we dan en de eerst volgende maand bent u dan ook geen lid meer. 

Voorbeeld: Afmelden op 23 augustus. Dan vanaf 1 september ook geen afschrijving meer van het maandelijkse bedrag.

De waardering van www.spiritueelboek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 2861 reviews.
3