Als de zon opkomt

Als de zon opkomt

We zitten diep in de nachtelijke duisternis in een totaal vreemde omgeving. Alles om ons heen is pikkedonker en dat maakt ons logischerwijs angstig. Maar weet dat de zon ooit weer gaat schijnen en onze wereld opnieuw in het licht zet. Want zelfs de meest donkere nacht verdwijnt in het niets als de zon opkomt.

Het leven is een grote leerschool met karmische lessen en de huidige corona crisis hoort daarbij. Als de zon weer gaat schijnen, verdwijnt de angst. Dan gaan we verder met leven, maar wel met een rijker bewustzijn en meer respect voor jezelf, de ander en onze planeet. De zon is klaar om een nieuwe wereld het levenslicht te schenken.

0

Gratis ademshaling MP3

De Ki Ademhaling meditatie maakt gebruik van een krachtige ademhalingscyclus. Daardoor kom je in een diepe rust, zelfs met je ogen open. Door gebruik te maken van de Ki Ademhaling MP3 ben je in slechts 9 minuten in een meditatieve staat. Volg nauwgezet de steminstructie op de MP3. Elke keer bij het belletje na de inademing en na de uitademing stop je met ademen.


Nu gratis bij elke bestelling