Bezinning

Bezinning

Voor de corona crisis waren de drie belangrijkste drijfveren om te werken: status, aanzien en geld. Door de lockdown zijn we tot stilstand gekomen en begrijpen we dat we iets anders nodig hebben om gelukkig te zijn dan geld en bezit. Het gaat om mensen en om meer betekenis aan ons leven te geven.
 
Dat zet aan tot nieuwe initiatieven. We willen elkaar helpen en we zijn tegen racisme. We zoeken naar mogelijkheden om het basisinkomen in te voeren en onze kinderen op een veel krachtige wijze onderwijs te geven. We willen een gezonde voedingswijze om ons weerstandsvermogen te verhogen. Kortom COVID-19 creëert ruimte voor een nieuwe start.
 
0

Gratis ademshaling MP3

De Ki Ademhaling meditatie maakt gebruik van een krachtige ademhalingscyclus. Daardoor kom je in een diepe rust, zelfs met je ogen open. Door gebruik te maken van de Ki Ademhaling MP3 ben je in slechts 9 minuten in een meditatieve staat. Volg nauwgezet de steminstructie op de MP3. Elke keer bij het belletje na de inademing en na de uitademing stop je met ademen.


Nu gratis bij elke bestelling