Toen mijn kinderen jong waren, leerde ik ze de volgende wijsheid: Let op je gedachten, want gedachten worden woorden. Let op je woorden, want woorden worden daden. Let op je daden, want daden worden gewoonten. Let op je gewoonten, want gewoonten vormen je karakter.

De reden waarom ik hen deze wijsheid vertelde, was omdat repeterende gedachten uiteindelijk je dagelijkse bestaan bepalen. JE WORDT WAT JE DENKT EN GELOOFT! Dat was ook een van de allerbelangrijkste boodschappen van Boeddha.Citaat uit mijn laatste boek “Ik geloof in jou”

2 gedachten over “Dit moet elk kind leren!”

 1. Mooi! Dit boek koop ik!
  Eergisteren liet ik me bolproppen met negativiteit van een bekende , een “intellectuele ” man die in mijn winkelkar wees en daar kritiek had over de gekozen producten.
  Ik ben nogal dikwijls het opvangnet voor negatieve mensen…. geen praten aan….ze luisteren zelf niet…ZIJ hebben gelijk!
  Heb je hiervoor een boek voor me?
  Ik wacht nog even met bestellen dan wil ik het er graag bijhebben!
  Beste dank. Beste groeten, Luth

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.spiritueelboek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 7069 reviews.
0