Toen mijn kinderen jong waren, leerde ik ze de volgende wijsheid: Let op je gedachten, want gedachten worden woorden. Let op je woorden, want woorden worden daden. Let op je daden, want daden worden gewoonten. Let op je gewoonten, want gewoonten vormen je karakter.

De reden waarom ik hen deze wijsheid vertelde, was omdat repeterende gedachten uiteindelijk je dagelijkse bestaan bepalen. JE WORDT WAT JE DENKT EN GELOOFT! Dat was ook een van de allerbelangrijkste boodschappen van Boeddha.Citaat uit mijn laatste boek “Ik geloof in jou”

2 reacties op “Dit moet elk kind leren!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.spiritueelboek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 6049 reviews.
0